Med ett hjärta för alla

FörfattareJoanna Eksand
Info om bokenInb. 224 sidor, 16 färgbilder
ISBN9789188362674
Utgivningsår2020

Joanna Eksand (pseudonym) lever ett vanligt, mänskligt liv. De senaste åren har hon haft telepatisk kontakt med Gud, som inspirerat henne att läsa böcker i olika ämnen, se dokumentärer och reflektera över världen och tingens ordning. Det krävdes nämligen mer kunskap och erfarenhet om allt väsentligt för att kunna ta emot och förmedla det Gud ville ha sagt.

Fotograf:
De sexton trädbilderna i boken är tagna av Johan Arnmarker, som har en särskild passion för att skapa kontakt mellan människa och natur med sina bilder. – Trädet är en vacker symbol för livet, säger Gud, med rötterna i jorden och kronan som sträcker sig mot himlen. Därför är de med i boken.

Om boken:

Med ett hjärta för alla
Kärleken är universums starkaste kraft

Tänk om du en dag fick till dig att det finns en del Gud har att säga oss, och att DU ska förmedla det i en bok! Det hände Joanna Eksand. Boken är en dialog mellan Gud och Joanna, som tar dig med på en upptäcktsfärd genom vitt skilda ämnen. Du får veta mer om en människas värde, förmågor och möjligheter, och hur Gud älskar oss alla villkorslöst. Här finns hopp, entusiasm, glädje och humor.