Dansa vidare

FörfattareEva Jagrell
E-postverandan@telia.com
Info om bokenHäftad, med invikta flikar, 60 sidor, 13 akvarellvinjetter i färg
ISBN9789188362575
Utgivningsår2013

Eva Jagrell är högstadielärare och lyriker och har undervisat i svenska, religionskunskap och svenska för invandrare. Hon leder sedan många år tillbaka kurser i meditation och livsåskådningsfrågor samt har skrivar- och målarkursen “Med penna och pensel” tillsammans med sin make Bengt Forssberg.

Eva har tidigare gett ut den omtyckta boken Med plats för själen (1994), samt böckerna Mellan tid och rum (1999) och Rastplatser (2005) på Solrosens Förlag.

Redan 1975 skrev Eva Jagrell sin första bok, Dansa min själ. I den här boken, Dansa vidare, som är skriven 37 år senare, har hon passerat en ny milstolpe i sitt liv.

Om boken:

  • En bok om hopp, fall och att resa sig igen, på livets dansgolv
  • För dig som är på väg in i något nytt i livet
  • För dig som behöver en dos ljus och tröst just nu
  • För dig som söker en idealisk presentbok

… ”I de flesta kulturer och tider har människan haft övergångsriter som markerat att något nytt väntar … Vi behöver spegla varandra och dela våra erfarenheter, hjälpa varandra när frågorna blir många och svåra. Leta efter svar hos dem som redan passerat milstolpen. Hjälpa oss själva genom att våga känna efter och uttrycka vad vi upplever. Det är därför jag skriver igen! Genom orden hoppas jag frigöra och möta det nya som väntar” …