Böcker >> Personlig och andlig utveckling >> På änglavingar
 
På änglavingar
 

 
Antal:

Pris:
192.00 kr
(inkl. moms 6%)
Till bokshopen - Tillbaka

Författare: Mariana Stjerna
E-post: mariana.stjerna@telia.com
Info om boken: Inbunden, 192 sidor, kosmisk karta i färg.
Normalpris: 192.00 kr kr inkl. moms 6%
ISBN: 978-91-88362-13-1
Utgivningsår:       1998, 4:e tryckn. 2010
 
Mariana Stjerna, som varit medial sedan barndomen, arbetade som språklärare ett antal år innan hon blev författare på heltid. Hon har skrivit flera andliga böcker, även barnböcker, och därutöver arbetat som medium (regressionsterapeut), hållit föredrag om och haft kurser i andlig utveckling och gammal visdom. Idag lever hon ett mer tillbakadraget liv i Ludvika men ägnar sig fortfarande åt att skriva böcker.
 
Om boken:
I den här boken berättar den kände författaren Jan Fridegård, genom sitt språkrör Mariana Stjerna, livfullt med både humor och allvar om sina upplevelser efter döden. Den vänder sig till alla som vill veta mer om livet efter detta eller som är rädda för döden.

Är du rädd för döden? Tror du att livet tar slut i och med dödsögonblicket? Då ska du läsa den här boken, som är en berättelse om vad som hände den kände författaren Jan Fridegård efter döden. Genom sitt språkrör Mariana Stjerna berättar han livfullt med både humor och allvar om sina egna upplevelser på "andra sidan".

Några rubriker: Övergången, Akashakrönikan, Skapelseprocessen, De Nio Gamle på Sirius, Reptilfolket, I Änglaskolan, Ingenmansvärlden, Astralvärldens riken, Midnattsmässan, Änglarnas rike, Tillbaka till Shamballa, Rymdflottan Ashtarkommandot, Helia och Sananda.

I boken finns också en "kosmisk karta" i färg över de olika rikena, med Den store Anden i mitten.

Jan Fridegård (1897-1968) växte upp i statarmiljö och prövade åtskilliga yrken före prosadebuten En natt i juli (1933). Den självbiografiska romantrilogin om Lars Hård tillhör kanske hans främsta verk. Faderns död väckte till liv ett latent intresse för det övernaturliga, som kom till klart uttryck i Torntuppen (1941).
 
Recensioner:
Ur Bibliotekstjänsts utlåtande av Nils-Olof Jacobson: "...Här beskriver hon (Mariana Stjerna) några olika världar i vilka tillvaron efter döden sägs utspela sig. Som författaren upplever det är texten dikterad, eller i varje fall inspirerad, av Jan Fridegård, som lämnade jordelivet 1968. Läsaren får följa berättaren 'Jan' genom efterhand högre stadier av 'änglaskolan', där lektioner, episoder och längre äventyr utspelas i olika världar.

Sammanhangen mellan några av de kosmiska livsplanen beskrivs och visas även i en schematisk karta. Innehållet är till stor del välbekant från spiritistiska och nyandliga läror, men delvis kombinerat på ett originellt sätt.... Stilen är lättläst, enkelt berättande eller diskuterande. Boken vänder sig till läsare intresserade av en nyandlig syn på det eventuella livet efter döden."
 
Tillbaka