Böcker >> Personlig och andlig utveckling >> Tidsresa till ursprunget och framtiden
 
Tidsresa till ursprunget och framtiden
 

 
Antal:

Pris:
218.00 kr
(inkl. moms 6%)
Till bokshopen - Tillbaka

Författare: Mariana Stjerna
E-post: mariana.stjerna@telia.com
Info om boken: Inbunden, 256 sidor, 2 svartvita illustrationer
Normalpris: 218.00 kr kr inkl. moms 6%
ISBN: 91-88362-30-2
Utgivningsår:       2005
 
Mariana Stjerna, som varit medial sedan barndomen, arbetade som språklärare ett antal år innan hon blev författare på heltid. Hon har skrivit flera andliga böcker, även barnböcker, och därutöver arbetat som medium (regressionsterapeut), hållit föredrag om och haft kurser i andlig utveckling och gammal visdom. Idag lever hon ett mer tillbakadraget liv i Ludvika men ägnar sig fortfarande åt att skriva böcker.
 
Om boken:
Den här boken är en fristående fortsättning till På änglavingar, som kom ut på Solrosens Förlag 1998. Om den sistnämnda boken handlar om vad som händer oss efter döden, så handlar den här boken om varifrån människan kommer och vad som ska hända med jorden och mänskligheten när vi gått igenom den Stora Porten, blivit klokare och fått ett högre medvetande.

På sitt eget speciella sätt fortsätter Jan Fridegård via sitt skrivarmedium Mariana Stjerna att berätta om sina uppdrag och äventyr på andra sidan. Den här gången får han göra en tidsresa långt utanför vårt eget universum:

”Det är dags för dig att inte bara besöka främmande planeter eller delar av vårt oändliga vara. Du ska få resa in i vad man skulle kunna kalla för framtiden… Det blir en mystisk resa över alla gränser – då menar jag tekniskt utförbara gränser sett ur mänsklig synpunkt. Nu får du kasta av dig alla fördomar och ta på dig en skimrande klädnad, som för dig in i något du i dina vildaste drömmar aldrig kunnat föreställa dig”, sa Mästaren Melchisedek när han informerade om uppdraget. ”Den här resan är en lärdom om vad kosmos egentligen är”, fortsatte han, ”eller den ursprungliga kosmologin, om du tycker det låter bättre.”

Vi får bland annat följa med till ett av de sju Superuniversum som roterar runt ett statiskt Centralt Universum och göra besök hos bl.a. följande ursprungsfolk: mayaindianerna, maorierna, inkafolket, aztekerna, sumererna, inuiterna, zuluerna, etruskerna, och baskerna, som alla har funnits eller fortfarande finns representerade på jorden. Boken avslutar med ett besök hos Centrala Rasen och Vingmakarna, som lever i ett paradis utan våld, kvinnomisshandel, maktbegär och girighet…

 
Tillbaka