Böcker >> Personlig och andlig utveckling >> Agartha – jordens inre värld
 
Agartha – jordens inre värld
 

 
Slutsåld

Tillbaka

Författare: Mariana Stjerna
E-post: mariana.stjerna@telia.com
Info om boken: Inbunden, 192 sidor
Normalpris: 218.00 kr kr inkl. moms 6%
ISBN: 978-91-88362-49-0
Utgivningsår:       2010
 
Mariana Stjerna, som varit medial sedan barndomen, arbetade som språklärare ett antal år innan hon blev författare på heltid. Hon har skrivit flera andliga böcker, även barnböcker, och därutöver arbetat som medium (regressionsterapeut), hållit föredrag om och haft kurser i andlig utveckling och gammal visdom. Idag lever hon ett mer tillbakadraget liv i Ludvika men ägnar sig fortfarande åt att skriva böcker.
 
Om boken:
Jordens inre värld
På medeltiden trodde de flesta människor att jorden var platt och befann sig i världsalltets centrum. Att hävda att den var rund som ett klot och rörde sig runt solen tillsammans med andra planeter var livsfarligt och innebar att man blev förföljd av katolska kyrkan. Det fick astronomen Kopernikus erfara, och inte förrän strax före sin död 1543 vågade han i en bok presentera sin nya världsbild, som idag är allmänt vedertagen.

I den här boken kommer nästa stora ”avslöjande”: att jorden är ihålig och bebodd av mer utvecklade människor, som kommer att hjälpa oss på yttre jorden inom en snar framtid. Hur kommer det att tas emot av människor och i synnerhet av vetenskapsmän och religiöst troende? Som science fiction eller fantasy, eller som en befrielse? Läs boken, som är skriven i romanform, och lyssna till ditt hjärta är det enda råd som kan ges.

Det finns de som redan besökt inre jorden, Agartha, och upplevt denna del av vår planet som högt utvecklad och välmående. Dit hör amiral Richard E. Byrd, USA (1947), och han spred inga amsagor.

Mariana Stjerna fick kontakt med kanadensaren Timothy Brooke, som visade sig för henne fysiskt en kort stund och som ”dikterat” det som står i boken. Han räddades av inomjordingar vid en fartygsförlisning utanför Kanada i mitten av 1900-talet och lever idag i högsta välmåga i Agartha. I boken berättar han om hur han hamnade där och om livet i denna paradisiska del av vår jord som dessutom är femdimensionell.
 
Recensioner:

Ur BTJ:s utlåtande år 2010 av lektör Clas Svahn

"Mariana Stjerna är känd som medium och har skrivit flera böcker om sina kontakter med andevärlden. Den här gången har texten 'dikterats' av en person som identifieras som Timothy Brooke, en man som säger sig leva i jordens innandöme, som inte är kompakt utan ihåligt och fyllt av kontinenter, hav, luft och en egen sol. Där lever en 'renare' och mera upplyst människoras, och det är deras varningar till oss på ytan som är bokens tema.

Timothy tas med på en rundfärd genom Agartha, som den inre jorden kallas, och får där möta bland annat Jesus och flera visa personer. Boken är skriven med anspråk på att vara sann, men kan läsas som en fiktion. Budskapet är att vi människor lever fel och förstör jorden och att Agarthas folk 'snart' ska visa sig, flytta många människor till andra planeter, andra till Agartha och låta andra dö..."
 
Smakprov ur boken:
Hur jorden ska förändras

Jag småmyste för mig själv hela vägen hem. Det hade varit en superskön men tröttsam dag så Putte sov med huvudet i mitt knä och jag gäspade flera gånger. Hemma väntade mig en härlig måltid och en kärleksfull hustru, som tålmodigt lyssnade på vad jag hade att berätta. Hon hade också en del att berätta. När hon slutat ringde klockan utanför dörren och en man som jag aldrig sett förut kom in utan att vänta på att vi skulle öppna.

Förmodligen var han människa eftersom han såg sådan ut. Men ändå…! Han lyste på något sätt. Han var lång, men det var ju alla här. Han var klädd i en silverskimrande kappa med ett brett broderat bälte. Hans hår var mörkt och lockigt, det räckte honom till axlarna. Ansiktet var vackert som en tavla, men inte helt ungdomligt. Hans näsa var ganska kraftig, men välformad. Ögonen gnistrade som ädelstenar. Hans leende gjorde att man kände sig privilegierad och han sträckte båda händerna mot mig. Så omfamnade han först min hustru och sedan mig. Hans omfamning var som en elektrisk stöt, man blev helt tom på allt annat än ett märkligt, kärleksfullt NU.

”Jag heter Alberto Abertas”, sa han och min hustru tillade: ”Den visaste mannen i hela Agartha!”

”Jag har kommit för att du håller på att skriva en bok om vår del av planeten Tellus”, fortsatte han och satte sig i en fåtölj. ”Mitt andra namn står för Öppnande. Jag samarbetar med greven av Saint Germain och Mästaren Hilarion. Jag känner Sisillas föräldrar och jag vill gratulera till er kärleksförening. Jag vill också berätta lite om våra planer för jorden, som nu börjar bli väldigt aktuella. Ovanjordingarna vet inte vad som väntar dem, det är dags att de blir upplysta om det.”

”Jag förstår att något måste göras”, nickade jag. ”Nu har det gått så långt att andra omgivande planeter drabbas av ovanjordingarnas skrämmande atmosfäriska agerande, förgiftningar och svek av olika slag.”

”Det har gått för långt med de negativa skeendena däruppe”, instämde vår gäst. ”Hela galaxen är redo att ingripa. Vi har arbetat länge med att fördriva de onda krafterna och vi har lyckats ganska bra med det. Det är nu tid för ett uppstigande, ett höjande av de jordiska energierna. Jag har kommit för att förbereda er på att varsko ovanjordingarna om vad som mycket snart kommer att ske. Tim har en viktig roll i sammanhanget eftersom du basar för de ovanjordingar som ”trillar” hit mer eller mindre oavsiktligt. De har inte förmågan att förnimma saker på alla områden. Och det finns oändligt många.

Vi ska tala om täthet. Inom fysiken finns det olika slag av täthet, människorna har till exempel en sorts täthet, de andra världarna består av lättare och finare tätheter. Våra rymdskepp, och till exempel vad ni kallar för en ande eller ett spöke, eller någon av oss som är osynlig, har förmågan att göra sig osynlig för era sinnen. Ni anar inte vad mycket det finns runt omkring er som är högst levande, men som ändå är osynligt.

Planeten Jorden har fått den Fria Viljan att leka med. Ja, jag säger ”leka med” eftersom ni använder den fria viljan på så många sätt som absolut inte är positiva. På andra planeter är den Fria Viljan begränsad och hållen i schack. Där förekommer inte våld och egoism. Er vilja har utvecklats åt fel håll. Ni använder den till det onda och sätter i gång krafter som inte borde finnas eller tillåtas.

Hela galaxen är enig om att det är dags för jorden att omstruktureras på ett positivt plan. Det arbetet har redan startat i detta ögonblick. Det är hög tid att rena er vackra planet från all smörja som hotar att kväva den – och Moder Jord. Och det kommer vi mycket snart att göra.”

”Hur ska det gå till?” frågade jag. ”Finns det verkligen en chans att rädda Tellus?”

”Ja.” Hans ja ekade i den klara kvällsluften och kändes som ett svärd som trängde in i alla vrår. Han fortsatte: ”Vi ska se till att era stridsvapen vittrar sönder och aldrig mer kan användas. Ilska och aggressivitet är ord och känslor som måste bort. Ni måste inse att sådana tecken på ondska inte har någon plats i den värld av kärlek som väntar på att få råda på Jorden. Våldet måste stoppas NU.

Vi kommer att råda er att leva mer fridfullt och andligt. Belöningen för detta är att ni automatiskt flyttas upp på en högre livsnivå. Ni måste lära era barn på ett tidigt stadium att inte göra någon människa något ont och att respektera andra så som de själva vill bli respekterade. Ni måste öva er på att inte tänka några ovänliga tankar eller säga ovänliga ord till någon. Detsamma gäller era regeringar. Där är vi redan i gång med att försöka åstadkomma ärliga och effektiva handlingar i mänsklighetens namn. Sluta konkurera på olika sätt, sluta tävla hela tiden!

Mycket snart kommer en stor evakuering av allt folk på jorden att ske. Jorden ska flytta sig in i den femte dimensionen och renas över hela ytan. Elektriciteten kommer att slås ut allteftersom jordens frekvenshöjning sker. Det kommer att ske masslandningar av oss, den Galaktiska Federationens ljusskepp kommer att visa sig över både stad och land i alla länder. Allt levande kommer att föras ombord på ljusskeppen. Vi måste förstås dela upp er i negativa och positiva själar, de tredimensionella och de femdimensionella ska skiljas åt och delas upp, så det blir en stor reformation av alla jordiska människosjälar.

När ni kommit upp i våra ljusskepp får ni bevittna jordens förvandling. Det blir en fantastisk syn. Ni kommer att bli upplysta om vad som hittills varit kosmiska hemligheter.”

”Jag tror jag svimmar”, pustade jag. ”Nu förstår jag varför jag är här och vad jag ska arbeta med. Många människor däruppifrån kommer att hamna här, eller hur?”

”Just precis”, smålog vår nye vän. ”Ni ska båda, du och Sisilla, bli hjälpande länkar till flyktingarna. I väntan på den nya Jorden ska ni veta att den kommer att utvidgas och bli femdimensionell både inuti och utanpå. Alla öknar försvinner och det kommer i stället att finnas tropiska, paradislika områden. Det blir en återförening av den inre och den yttre jorden. Det kommer att finnas dimensionella Världsträd lite varstans. Om man går in i ett sådant genom insidan av trädet, kommer man in i en annan miljö som är en slags vacker utvidgning av Jorden…”

”Det där förstod jag inte”, avbröt jag ganska omtumlad. ”Träd som har en annan miljö på insidan? Skojar du?”

”Det kanske man kan tro”, skrattade Alberto. ”Det händer nog mycket som det är lite tidigt att prata om, eftersom ni har stöpts inuti en väldigt fysisk form och den måste förändras. Men ni kommer att se och samarbeta med elementarväsen, det köper du väl?”

”Ja gärna! Jag är redan vän med dem och inte minst min hund, Putte.”

”Djuren ser dem och sörjer över att ni inte gör det. Men Moder Jord är ivrig att förändra sig helt och få ett nytt jag som inte är förstört av människornas ekonomiska transaktioner, deras gifter och egodriven nerhuggning av skogar, något som verkligen behövs både för djurlivet och för luftens syretillförsel.

Du ska veta att vår teknik står världar över er. Vi kommer att dela med oss av våra kunskaper när tiden är mogen för det. Det blir många nya alternativ inom kommunikation och även inom underhållning. Varje hushåll kommer att förses med en apparat som omvandlar ljusenergi till materia. Den förser er med kläder och föda. Det kommer att finnas överflödsprogram som ger er de finansiella resurser ni har behov av. Allt detta kan inte avslöjas i detalj förrän den första omgången av förändringar meddelats er.

Ni kommer att få nya transportmedel i stället för bilar, tåg och flyg. Stora förändringar är att vänta inom era transportsystem och vägnät. Det blir en ny teknologi inom medicinen. Våra teknologiska system kommer att upphäva den fruktansvärda förgiftning som ni är omgivna av. Hela er miljö kommer att förändras och det kommer att gå snabbt. Inga krig får pågå, människorna är bröder och systrar över hela jorden. Ni kommer att kunna resa vart ni vill i hela vårt universum. Det globala samarbetet galaxer emellan kommer att vara fulländat, utan störningar.

Det här är bara en bråkdel och mindre än så av er ganska omedelbara framtid. Jag vill att ni ska förstå, Sisilla och Timothy, att era krafter kommer att användas till det yttersta i denna makalösa omvandling, som förberetts av det Galaktiska Rådet under tusentals år. Nu går jag, men jag återkommer till er, eftersom vi är en grupp som ska samarbeta med olika uppdrag både här och på jorden.”

Lika fort som han kommit in, försvann Mästaren Alberto Abertas, öppnaren av den nya tiden. Jag satt som förlamad tills min hustru omfamnade mig. Hennes ansikte var strimmigt av lyckotårar.

”Vi hör till de utvalda som får arbeta med Jorden i Skaparens regi – den store Anden, som är Universums Kosmiska Källa”, snyftade hon. Och jag gladde mig åt att nästa morgon få berätta det här för mormor och hennes make, som säkert båda hade en uppgift att medverka i den gigantiska världsförändringen.
Tillbaka