Böcker >> Barn och ungdom >> Spå dig själv och dina vänner
 
Spå dig själv och dina vänner
 

 
Slutsåld

Till bokshopen - Tillbaka

Författare: Mariana Stjerna
E-post: mariana.stjerna@telia.com
Info om boken: Häftad, 40 sidor, 4 teckningar.
Normalpris: 65 kr inkl. moms 6%
ISBN: 91-88362-18-3
Utgivningsår:       2001
 
Mariana Stjerna, som varit medial sedan barndomen, arbetade som lärare ett antal år innan hon blev författare på heltid. Hon har skrivit flera böcker på andligt tema och därutöver arbetat som medium (regressionsterapeut), hållit föredrag om och haft kurser i andlig utveckling och gammal visdom. Idag lever hon ett mer tillbakadraget liv i Ludvika men ägnar sig fortfarande åt att skriva böcker.
 
Om boken:
I det här lilla häftet lär Mariana Stjerna, författare och synsk sedan barndomen, ut en enkel metod att spå i kort. Mariana lärde sig själv konsten som barn av en gammal dam som var duktig på att spå. Hon påstod att metoden var av mycket gammat ursprung, ja flera hundra år...

Häftet vänder sig i första hand till barn och ungdomar som vill lära sig spå med vanliga spelkort – en rolig och spännande hobby.
 
Recensioner:
Ur Bibliotekstjänsts utlåtande av Mikael Huss:

"Det sympatiska med boken är att författaren ägnar en hel del plats åt att avmystifiera spåendet och förklara hur man ska tänka – hon menar att man ska se spådomarna som ett sätt att fokusera sina tankar och önskningar, snarare än att ta kortens utfall som en absolut sanning.
Det finns några korta avsnitt om avslappning och positivt tänkande som kompletterar detta synsätt. Men naturligtvis ligger fokus på hur man ska tolka korten.

Boken bör vara en bra introduktion för barn och ungdomar, då den har ett enkelt språk, ett personligt tilltal och tonar ned tolkningarna av de 'dramatiska' kort som brukar symbolisera död, olyckor osv."

För ungdomssajten bugga.nu av Johanna Gager, 15 år:

"I boken får läsaren även lära sig lite om tankens kraft och hur den påverkar. 'Ju säkrare man är på att något positivt ska hända, ju säkrare kan man vara på att det händer', kan man bland annat läsa...
... Denna bok rekommenderar jag ungdomar som inte tidigare varit i kontakt med spådom att läsa...

Jag tycker det är schysst att boken är så pass lätt att förstå då många andra böcker som handlar om övernaturliga fenomen är väldigt krångliga och invecklade. Jag tycker att 'Spå dig själv och dina vänner' är en bok som är rolig att läsa. Jag tror till och med att personer med 'antispådomsinställning' skulle kunna få lust att testa att spå sig själv efter att han/hon läst denna bok!"
 
Tillbaka