Krönika >> Om nya hemsidan – 19 oktober 2010
 

Om nya hemsidan – den 19 oktober 2010

Idag är det en glädjens dag för idag har jag förverkligat ett mål jag haft länge, nämligen att bygga om och fräscha upp förlagets hemsida. Det tog ett tag att hitta rätt person att hjälpa mig men det gick till slut.

Främsta syftet har varit att göra Solrosens hemsida så enkel, snabb och lättillgänglig som möjligt, både för presumtiva kunder och för mig själv. (Förutom att attrahera sökmotorerna förstås…) Jag vill nämligen kunna gå in och uppdatera och ändra i den själv och det har jag lärt mig nu, tack vare Jerry Olsson, WebDesign. Han har för övrigt löst alla problem jag haft på ett suveränt sätt och varit noga med både struktur och bildkvalitet. Tack Jerry!

Jag vill fira min nya hemsida med att börja skriva krönikor en gång i veckan, är det tänkt. Om vad, kan man fråga sig? Det får vi se, men till att börja med om det som ligger mig varmt om hjärtat och som berör förlagets ämnesområden: personlig och andlig utveckling, känslor och relationer, hälsa, naturmedicin och nya terapiformer samt viktiga böcker för barn och ungdom.

Jag kommer också att ge en del tips om förlagets böcker och informera om extraerbjudanden. Känner jag mig själv rätt kommer det nog att bli en del info från mina galaktiska vänner också…

Tillbaka